Acasă Actualitate Locul și rolul liceelor pedagogice în profesionalizarea carierei didactice. Analiză și soluții,...

Locul și rolul liceelor pedagogice în profesionalizarea carierei didactice. Analiză și soluții, la UVT

DISTRIBUIȚI

În perioada 27 și 28 ianuarie 2023, va avea loc conferința națională cu tema „Locul și rolul liceelor pedagogice în profesionalizarea carierei didactice și în dezvoltarea educației timpurii în România (analiză și soluții din perspectiva relației educație timpurie – învățământ primar – liceu pedagogic – universitate – beneficiari)”.

Evenimentul va avea loc la Universitatea de Vest din Timișoara și este organizat în conformitate cu prevederile articolelor 2 și 3 ale Protocolului de colaborare Nr. 439/2018, încheiat între Ministerul Educației Naționale (MEN) și Asociația Națională a Colegiilor și Liceelor Pedagogice din România (ANCLP), în contextul pregătirii noilor legi ale educației naționale.

Conferința este organizată de către ANCLP în colaborare cu Universitatea de Vest din Timișoara, Centrul pentru Educație și Dezvoltare Profesională ”Step by Step” București și Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

La conferință participă reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei, ai Parlamentului României, universităților reprezentative, ISJ Timiș, experți în educație, reprezentanți ai asociațiilor de părinți. De asemenea, participă la lucrările conferinței directori şi reprezentanți ai profesorilor din 47 de licee și colegii pedagogice, membre ale Asociației Naționale a Colegiilor și Liceelor pedagogice din România (ANCLP), profesori ai Universității de Vest din Timișoara, dar și experți ai Centrului pentru Educație și Dezvoltare Profesională ”Step by Step” București.

Persoane de contact: prof. dr. Mircea BERTEA, tel.: 0730622999, email: bertea_mircea@yahoo.com, Lect. univ. dr. Claudia BORCA, tel: 0752118820, email: claudia.borca@e-uvt.ro, Inspector școlar Cosmina OROS, ISJ Timiș, tel.: 0741084994, email: cosminaoros75@yahoo.com.

 

 

Comentarii

comentarii