Acasă Actualitate ”Logani pentru viață”, spectacolul caritabil revine cu o nouă ediție, la Timișoara

”Logani pentru viață”, spectacolul caritabil revine cu o nouă ediție, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

”Logani pentru viață”, spectacolul caritabil de teatru muzical revine cu o nouă ediție, în data de 1 iunie, la ora 18:00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” Timișoara.

Spectacolul își propune să evidențieze talentele în teatru, muzică, dans și artă în scop caritabil și anul acesta. An de an acest eveniment evoluează.

“Pornind de la prima ediție din 2011, ce consta în momente artistice individuale, am reușit încă din 2023 să organizăm o piesă de teatru cărei i se alătură armonios muzica și dansul.

Indiferent de cuprinsul evenimentului, acesta a fost întotdeauna caritabil, anul trecut strângând suma de 32.730 de lei”, este mesajul organizatorilor.

Ajutorul vine de la copii pentru copii! Donațiile care se vor strânge anul acesta vor sprijini Spitalul pentru Copii ”Louis Țurcanu”.

“Împreună cu ajutorul dumneavoastră ne dorim să asigurăm cumpărarea unor aparate pentru menținerea funcțiilor vitale. În acest scop, asociația Salvați Copiii ni se alătură.

Un ONG cu peste 6000 de membrii și 2500 de voluntari, este partenerul nostru principal. O organizație ce dezvoltă programe educaționale și, cel mai important, desfășoară campanii caritabile”, mai spun organizatorii.

În cadrul artistic, sprijinul vine din partea asociației Pune Mâna pe Chitară. Un program socio-cultural de educație nonformală care își propune să formeze chitariști în rândul elevilor și tinerilor. Programul susține pe partea de band, oferindu-le sfaturi instrumentiștilor din spectacol.

De asemenea, Asociația Bulgarilor Catolici Bănățeni din Germania va dona liceului o pianină, în cadrul proiectului ”Pianinele Bucuriei”.

La fel ca și anul trecut evenimentul va fi însoțit de o expoziție cu vânzare de tablouri realizate de elevii Școlii, care și-au donat o parte din lucrări pentru a strânge mai multe fonduri pentru cauză noastră.

“Dacă am reușit să vă captăm atenția, să stârnim măcar un gram de curiozitate pentru artă și o cauză nobilă, va așteptăm cu drag prezența și donația. O contribuție, oricât de mică, va susține o cauză mare, o nouă viață. Haideți să oferim acea contribuție mică, iar diferența pe care o putem face între viață și moarte va fi semnificativă!”, îndeamnă elevii de la CN CD Loga Timișoara.

Comentarii

comentarii