Acasă Administraţie Lucrările la noua maternitate de lângă Spitalul Județean Timișoara avansează bine

Lucrările la noua maternitate de lângă Spitalul Județean Timișoara avansează bine

DISTRIBUIȚI

Constructorul clădirii viitoarei maternități pe care Consiliul Județean Timiș o ridică folosind bani europeni, se ține de treabă și a ajuns la placa de beton de la etajul 3. de asemenea, se realizează instalațiile interioare pentru partea de clădire deja realizată.

Lucrările la maternitate se află în grafic, iar structura de rezistență este realizată până la plăcile peste etajul 3. Placa de beton peste ultimul nivel a fost turnată pentru corpul A, iar la corpul B se lucrează în prezent la cofrare și armare pentru turnarea plăcii.

Au fost realizate închiderile exterioare cu zidărie de BCA de la parter până la etajul 3, iar până la sfârșitul lunii noiembrie va fi finalizat și etajul tehnic, anunță Marian Vasile, administratorul public al județului.

Instalațiile interioare sanitare, termice, ventilații și rețeaua de țevi pentru fluide medicale sunt finalizate în proporție de 90% pentru nivelul subsol, urmând ca pe timpul iernii lucrările să continue pe nivelurile superioare.

Constructorul s-a angajat să fie finalizeze tâmplăria exterioară și instalarea pereților-cortină în cursul lunii decembrie, pentru a facilita continuarea lucrărilor la instalații și finisaje interioare în sezonul rece.

Comentarii

comentarii