Acasă Monden/Lifestyle Lucruri neștiute despre Mihai Gâdea! Cu ce se ocupă soția vedetei de...

Lucruri neștiute despre Mihai Gâdea! Cu ce se ocupă soția vedetei de la Antena 3 și ce legătură are cu Timișoara?

DISTRIBUIȚI

Pe Mihai Gâdea îl vedem aproape în fiecare seară la televizor, în postura de moderator al uneia dintre cele mai cunoscute emisiuni de televiziune. În timp ce directorul Antena 3 și realizatorul emisiunii “Sinteza zilei” este mai mereu în lumina reflectoarelor, nu același lucru se poate spune persoana cu care acesta are o legătură extrem de puternică.

Se spune că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie şi mai puternică. Despre soţia lui Mihai Gâdea, Agatha Kundri nu se ştiu foarte multe lucruri. Prezenţă extrem de discretă în spaţiul public, jumătatea vedetei Antena 3 are un trecut deloc uşor de trecut cu vederea. 

Absolventă a Universităţii de Vest din Timişoara în 2004, Agatha Kundri este fiica unui pastor advenist. Ea este căsătorită de peste 15 ani cu Mihai Gâdea, cu care are şi o fată, Maisha Karina. Chiar dacă s-a referit cât a putut să iasă în evidenţă, presa a reuşit să smulgă câteva informaţii deloc de ignorat despre Agatha Kundri. De câţiva ani, aceasta participă la competiţii de triatlon, care presupun probe de înot, atletism şi ciclism.

Frumoasa soţie a lui Mihai Gâdea nu se rezumă doar la pasiunea pentru sport. Ea a pus pe picioare, în urmă cu mulţi ani, o afacere care s-a dovedit în timp, destul de profitabilă. Agatha este proprietara unei grădiniţe cu afterschool în centrul Bucureştiului iar în bussines a cooptat-o şi pe sora sa, Naomi. Dacă Naomi este este manager, soţia lui Mihai Gâdea este sociologul grădiniţei. Potrivit datelor companiei, furnizate de bugetul.ro, grădiniţa a avut afaceri de 430.499 lei şi un profit de 32.317 lei. În 2017, afacerea a mers ca pe roate, astfel încât s-a înregistrat o cifră de afaceri de 540.634 şi un profit de 36.000 de lei.

Sursa: capital.ro

Comentarii

comentarii