Acasă Politica Ludovic Orban: “La locale și parlamentare o să batem rău PSD, pentru...

Ludovic Orban: “La locale și parlamentare o să batem rău PSD, pentru că, în momentul de față, PSD e praf și pulbere!”

553
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Ludovic Orban, împreună Rareș Bogdan și Vasile Blaga, doi dintre candidații PNL la alegerile pentru Parlamentul European, dar și alți lideri naționali și locali ai PNL, s-au aflat în această după-amiază la Lugoj, unde s-au întâlnit cu membrii organizației locale a partidului. Și cu acest prilej, Ludovic Orban și Rareș Bogdan au taxat fără menajamente toate abuzurile și derapajele anti-democratice ale PSD, subliniind faptul că România este în pericol să se întoarcă în era lui Adrian Năstase, după „cazul școală” al Laurei Codruța Kovesi, care a fost plasată sub control judiciar.

„Cazul Laura Codruța Kovesi este un caz emblematic despre modul în care un cetățean român este tratat de autoritățile statului subordonate PSD. În acest moment asistăm la poate cea mai gravă situație din ultimii doi ani, în care un cetățean român este pur și simplu îngenunchiat pentru simplul fapt că a avut curajul să verifice averi, să pornească o acțiune antimafie, projustiție, anticorupție împotriva unor lideri politici. Ce s-a întâmplat cu Laura Codruța Kovesi, cu cele șase ore de audieri și calitaea dânsei în momentul ieșirii din secția specială, acest Gestapo aflat în mâinile PSD, este foarte periculos și ne arată foarte clar că acest caz este un caz școală în care poate fi pus orice cetățean român în momentul în care i se opune lui Liviu Dragnea și celor care au acaparat legea în România. (…) PSD nu vorbește despre abuzuri și despre configurarea justiției. PSD vrea să-și pună justiția la butonieră, pentru a se răzbuna pe dușmanii din presă, pe dușmanii politici sau ciar pe dușmanii din propriul partid”, a spus Rareș Bogdan, menționând și că, dacă PNL se va mobiliza foarte bine va scoate un scor foarte mare la alegerile europarlamentare.

Aceeași convingere, că PNL va câștiga alegerile pentru Parlamentul European, o are și Ludovic Orban, care a transmis și un mesaj: „La ora actuală, nu există decât un singur partid politic care contează la nivel european. Există un singur partid politic care este respectat și apreciat, care are capacitatea de a influența decizia la nivel european. Iar acest partid este Partidul Național Liberal! Cu cât PNL va fi mai puternic și mai bine reprezentat la nivel european, cu atât România va fi mai puternică, mai influentă și mai bine reprezentată la nivelul Uniunii Europene, iar deciziile care se vor lua la nivelul Uniunii Europene vor putea aduce avantaje și beneficii pentru România”. Totodată, președintele PNL s-a arătat foarte încrezător că PNL o să câștige chiar și alegerile locale și cele parlamentare. “La locale și parlamentare o să batem rău PSD, pentru că, în momentul de față, PSD e praf și pulbere!”, a mai spus Ludovic Orban.

Comentarii

comentarii