Acasă Eveniment Lugojul rămâne fără apă din cauza hoţilor de componente din reţeaua Enel

Lugojul rămâne fără apă din cauza hoţilor de componente din reţeaua Enel

439
DISTRIBUIȚI

În noaptea de 15 spre 16 mai, persoane neidentificate au sustras mai multe componente din reţeaua electrică şi 5 transformatoare de pe stâlpii aflaţi în proprietatea Enel Distribuţie Banat. Cele cinci transformatoare asigurau alimentarea cu energie electrică a forajelor de apă pentru municipiul Lugoj şi a unei părţi din consumatorii de energie electrică din localitatea Chisoda. Prin urmare, atât alimentarea cu apă cât şi cu energie electrică a celor două localităţi va fi afectată în aceste zile, până la remedierea defecţiunilor şi înlocuirea componentelor sustrase sau vandalizate.
În prezent, Enel Distribuţie Banat împreună cu reprezentanţii Poliţiei efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor vinovate. Precizăm că nu este pentru prima dată când pe teritoriul judeţului Timiş au loc sustrageri sau distrugeri ale componentelor din reţeaua electrică.
În vederea preîntâmpinării unor astfel de situaţii care afectează comunităţile locale, consumatorii din judeţul Timiş sunt rugaţi ca, în cazul în care observă efectuarea unor intervenţii de către persoane neautorizate, în instalaţiile electrice proprietate a Enel, să semnaleze acest lucru la Call Center Enel Distribuţie Banat, tel: 0256-929, sau la postul local de Poliţie.

Comentarii

comentarii