Acasă Cultura Luni e ultima zi! ”Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” vă așteaptă...

Luni e ultima zi! ”Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” vă așteaptă cu fotografii și cu 15.000 de lei

DISTRIBUIȚI

Luni e ultima zi! Concursul foto ”Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” este organizat de Muzeul Național al Banatului, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă, de la copii la oameni mari!

Sunt așteptate fotografiile dumneavoastra, ale caselor din Banatul istoric, alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și titlul fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐦𝐧𝐚𝐛@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦.

Concurenții pot participa cu cel mult 3 propuneri candidate la titlul de ”Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele.

7 noiembrie e data în care vor fi anunțați câștigătorii. Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este 31 octombrie 2022.

Juriul este format din: Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Corina Cranciova – muzeograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de facebook a MNaB.

Premiile, constând în cărți și obiecte de artă, vor fi în valoare de 15.000 lei, și vor fi împărțite astfel:

Locul I: 5.000 lei

Locul II: 4.000 lei

Locul III: 3.000 lei

Mențiuni: 3000 lei

Fotografiile finaliste, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2023.

Concurs organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.

 

Comentarii

comentarii