Acasă Eveniment Luni, în șapte ore, polițiștii din Timișoara au reținut șapte permise de...

Luni, în șapte ore, polițiștii din Timișoara au reținut șapte permise de conducere. Au fost amendați și pietonii și bicicliștii

DISTRIBUIȚI

Luni, 30 august, acțiunile zilnice ale polițiștilor rutieri din Timișoara s-au desfășurat timp de șapte ore, în intervalele orare 07.00 – 11.00 și 17.00 – 20.00. Amenzile au fost în cuantum mai mic decât de obicei, de 5.220 de lei, însă au fost confiscate șapte permise.

În cadrul acțiunii de luni, polițiștii au legitimat 53 de persoane, verificat 45 de autovehicule și aplicat 34 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002R, în valoare de 5.220 de lei. Au fost sancționați contravențional 6 pietoni și 7 bicicliști. Dintre cele șapte permise suspendate, patru au fost pentru neacordare de prioritate la pietoni, iar câte unul pentru neacordare de prioritate vehicule, nerespectarea culorii roșii a semaforului și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

„Polițiștii vor fi zilnic în teren, deoarece prevenirea ocupă un rol important în scăderea numărului accidentelor”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii