Acasă Actualitate Lupta cu câinii vagabonzi, în Dudeștii Noi! Primăria a reziliat contractul cu...

Lupta cu câinii vagabonzi, în Dudeștii Noi! Primăria a reziliat contractul cu DANYFLOR

DISTRIBUIȚI

Ca urmare a ultimelor discuții din mediul online despre situația câinilor care umblă liberi pe străzile comunei, Primăria Dudeștii Noi Timiș vine în fața cetățenilor cu precizarea că, în urmă cu câteva zile, a anunțat că oferă, în continuare, gratuit microcipuri și carnete de sănătate pentru câini și pisici.

“Legal, este tot ceea ce putem face. În urmă cu câțiva ani am fost obligați, conform legii, să încheiem un contract cu o firmă de ecarisaj, DANYFLOR, singura din județ și plăteam din banii comunei Dudeștii Noi 1.200 lei pentru fiecare câine ridicat de pe stradă. Ce am constatat? Că mulți câini aveau stăpâni, astfel că s-au făcut niște plăți inutile, iar cânii s-au întors acasă, apoi, din nou, pe stradă.

Prin votul Consiliului Local al Comunei Dudeștii Noi, am reziliat contractul. În 2016, spre exemplu, am cheltuit mai bine de jumătate de miliard de lei vechi pe serviciile de ecarisaj.

Mai multe puteți citi în materialul din link-ul de mai jos, publicat în martie 2017:

https://pcdn.ro/dudestii-noi/cainii-comunitari-raman-o-problema-la-dudestii-noi/.

Ținem să precizăm că firma de ecarisaj, DANYFLOR, după cunoștințele noastre, este singura din județ și, deținând monopolul, prețurile sunt libere să crească ori de câte ori se dorește.

În cazul în care cunoașteți alte firme serioase, care urmăresc și lucrul bine făcut, nu doar încasarea facturilor, nu ezitați. Să fim o comunitate unită în orice situație! Problemele sunt ale noastre, ale tuturor. Să fie și soluțiile tot ale noastre, ale tuturor dudeștenilor!”, este mesajul Primăriei Dudeștii Noi Timiș.

Comentarii

comentarii