Acasă Actualitate Luptătorul de K1, Cătălin Moroșanu, a spus “Nu!”, bullying-ului, la liceul din...

Luptătorul de K1, Cătălin Moroșanu, a spus “Nu!”, bullying-ului, la liceul din Giroc și la Școala nr. 19 din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş – în calitate de partener principal și Asociația Junior Sport – în calitate de inițiator, împreună cu Cătălin Moroșanu și alți luptători de excepție, derulează în această perioadă, în județul Timiș, proiectul ”Valori Culturale Timișene”.

Pe lângă promovarea zonei din punct de vedere turistic, sportivii vor ajunge și în 4 școli din județ, unde vor continua această campanie antibullying.

Vineri, au ajuns la școala nr 19 din Timișoara, apoi la liceul din Giroc, unde au fost întâmpinat de conducerea unității școlare, dar și de  viceprimarul cu funcție de primar, Dan Vârtosu.

Deși mulți îl cunosc pe Cătălin Moroșanu – luptătorul de K1 – puțini știu că, înainte de a fi campion, a fost el însuși o victimă a bullyingului.

Vineri 10 martie, în fața a sute de copii de la mai multe școli din Timiș și din Timișoara, Cătălin Moroșanu, s-a alăturat vocilor care condamnă acest fenomen tot mai răspândit, promovând sportul ca mijloc și resursă pentru redobândirea încrederii în sine.

Cât despre noi, părinții, avem responsabilitatea de a ne pregăti copiii pentru viața de adult, iar educația și sportul contribuie decisiv la formarea unui caracter solid și sănătos – este mesajul lui Alexandru Proteasa, vicepreședinte al CJT.

 

Comentarii

comentarii