Acasă Sport Luptătorul Vitalie Eriomenco, care se antrenează la Ghiroda, medaliat cu bronz la...

Luptătorul Vitalie Eriomenco, care se antrenează la Ghiroda, medaliat cu bronz la Campionatul European U23

DISTRIBUIȚI

Vitalie Eriomenco, luptător care se antrenează la Vila Heracle din comuna Ghiroda, a cucerit medalia de bronz la Campionatul European U23 de la Plovdiv (Bulgaria).

Sportivul antrenat de Roman Zgardan a trecut cu 6-4 de turcul Mukremin Aktas în meciul decisiv pentru clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere. Punctele victoriei au fost obţinute la ultima şarjă ofensivă, realizată la limita timpului regulamentar.
La competiţia din ţara vecină, Vitalie Eriomenco a făcut parte din lotul Republicii Moldova alături de Artiom Deleanu (categ. 55 kg), Corneliu Rusu (categ. 63 kg), Valentin Petic (categ. 72 kg), Mihai Petic (categ. 77 kg) şi Semion Brekkeli (categ. 82 kg).
Au mai obţinut medalii de bronz Deleanu şi Brekkeli. Cei şase luptători au fost însoţiţi la Plovdiv de antrenorii Mihail Cucul şi Fiodor Covanji. Competiţia din Bulgaria continuă cu întrecerile de lupte feminine şi lupte libere.
Vitalie Eriomenco este elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic de Silvicultură şi Agricultură Casa Verde Timişoara, instituţie la care învaţă mulţi dintre sportivii care îşi desfăşoară activitatea la Clubul Sportiv Heracle. Foto United World Wrestling

 

Comentarii

comentarii