Acasă Monden/Lifestyle Mădălina Pamfile s-a cumințit și este studentă la Timișoara

Mădălina Pamfile s-a cumințit și este studentă la Timișoara

1366
DISTRIBUIȚI

12-vedete-pamfileDupă ce vara trecută a intrat în rândul familistelor, Mădălina Pamfile şi-a luat în serios noul statut. Practic, bruneta a renunţat la ieşirile mondene, retrăgându-se din lumina reflectoarelor.
Adio, viaţă de noapte! Fosta “elevă a lui Mazăre” s-a făcut fată de casă, reuşind să îşi surprindă chiar şi apropiaţii. Mădălina Pamfile s-a cununat civil, în vara anului trecut, cu Bruno Alin Vlad, un tânăr afacerist din Timişoara, şi şi-a schimbat priorităţile. “E OK măritată. Suntem fericiţi şi asta e cel mai important!”, a declarat fosta asistentă TV. Studentă în ultimul an la Facultatea de Administraţie şi Afaceri din Timișoara, Pamfile este focusată pe examenele care bat la uşă şi susţinerea licenţei. “Alte activităţi nu am! Sunt studentă şi soţie, îmi e de ajuns!”
Mădălina şi soţul ei au căzut de acord să mai copilărească o vreme până vor trece la statutul de părinţi. Prin urmare, organizarea nunţii nu e în cărţi pentru această toamnă, dar este strâns legată de… sosirea primului urmaş. “Noi suntem căsătoriţi şi vrem să ajungem şi în faţa altarului, doar că nu acum. Am vrea să facem nunta odată cu botezul. Poate peste un an-doi, vom avea şi un copil, dacă va vrea Dumnezeu. Modelul de rochie de mireasă vreau să fie sirenă, dacă îmi menţin proporţiile corpului”, ne-a mărturisit ea.

sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii