Acasă Actualitate MAI a făcut publică povestea lui Marius, jandarmul care a scăpat de...

MAI a făcut publică povestea lui Marius, jandarmul care a scăpat de o boală cruntă și care acum îi ajută pe cei loviți de soartă

DISTRIBUIȚI

Ministerul Afacerilor Interne a făcut publică povestea de viață a unui jandarm căruia nimeni nu îi mai dădea nicio șansă la viață în urmă cu 15 ani.

În 2007, Marius Săndulescu a fost diagnosticat cu o boală rară și a fost nevoit să se opereze pe creier.

Speranțele medicilor ca jandarmul să mai trăiască erau mici. Din acest motiv, fratele lui a fost sfătuit să-și amâne nunta.

Din fericire, operația a fost un succes. Apoi, Marius a început perioada de recuperare. Un an a mers în cărucior, în cârje și baston.

După un timp, bărbatul s-a recuperat complet, spre uimirea tuturor celor care îl cunoșteau.

De atunci, jandarmul, care azi are 40 de ani, și-a propus un singur lucru: cât va trăi, va ajuta oamenii cu tot ce poate. El s-a înscris într-o asociație de voluntari din Reșița și a trecut la treabă.

Susținut de colegii din jandarmerie, Marius Săndulescu a renovat salonul unui spital. A fost doar începutul!

Nu după mult timp, în doar 100 de zile, jandarmul și alte persoane dornice să facă bine au renovat o unitate sanitară. Fiecare salon a fost zugrăvit, dotat cu frigider, televizor și mobilier nou.

Marius Săndulescu nu s-a oprit aici. El obișnuiește să-i ajute pe copiii care provin din familii care au o situație financiară precară.

MAI, mesaj emoționant pentru Marius Săndulescu

“El este Marius, tată, soț… un OM CU UN SUFLET EXTRAORDINAR. Despre el am putea să scriem o carte.

Știm că nu vrea acest lucru și că nu dorește să se vorbească despre faptele lui, dar noi am zis că ar fi păcat să nu îl cunoașteți pentru că acest OM chiar merită.

Marius, ne înclinăm și te salutăm cu respect.

În numele tuturor oamenilor pe care îi ajuți în fiecare zi, ÎTI MULȚUMIM, MARIUS SĂNDULESCU!”, este mesajul pe care Ministerul Afacerilor Interne i l-a transmis jandarmului cu suflet de aur.

Sursa: stirileprotv.ro

Comentarii

comentarii