Acasă Administraţie Mai multe localități rămân fără apă rece în Timiș: Buziaș, Ficătar, Răuți...

Mai multe localități rămân fără apă rece în Timiș: Buziaș, Ficătar, Răuți și Sânmartinu Maghiar

DISTRIBUIȚI

Luni, 20 martie, între orele 11-13, în Buziaș vor avea loc lucrări la stația de ridicare a presiunii. Pe durata intervenției se va întrerupe furnizarea apei pe strada Florilor, în zona de blocuri.

Marți, 21 martie, între orele 8-15 se va efectua conectarea noului sistem de alimentare cu apă a localității Drăgoiești. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei în Ficătar.

Tot pe 21 martie, între orele 9-16 se va opri furnizarea apei în Răuți pentru spălarea rețelei de distribuție. Din aceeași cauză, pe 22 martie, în același interval orar se va sista livrarea apei în Sânmartinu Maghiar. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

 

 

Comentarii

comentarii