Acasă Actualitate Mai multe primării din Timiș vor cumpăra laptopuri, tablete sau smartphone-uri pentru...

Mai multe primării din Timiș vor cumpăra laptopuri, tablete sau smartphone-uri pentru elevi, în campania lansată de Prefectură

499
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în numai 24 de ore, mai multe primării din județ au răspuns pozitivsolicitării Instituției Prefectului, de a se implica în Campania e-learning TM.Aceasta prevede dotarea elevilor din județul Timiș cu laptopuri, tablete sau smartphone-uri, necesare pentru accesarea platformelor electronice de învățare (e-learning).

Campania e-learning TM este susținută Instituția Prefectului Județul Timiș, Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Serviciul de Telecomunicații Speciale, prin Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș, dar mai mulți agenți economici, instituții publice, ONG-uri și persoane fizice s-au arătat interesate de a se alătura demersului.

Scopul campaniei este ca fiecare elev din județul Timiș să aibă șanse egale la educație, în situația actuală a pandemiei de coronavirus.

„Mă bucur că există edili care au identificat soluții și au înțeles cât de important este ca toți copiii din comunitățile lor să aibă acces la cursurile online”, spune prefectul Liliana Oneț.

Comentarii

comentarii