Acasă Administraţie Mai multe străzi fără apă rece, miercuri, la Timișoara! Se spală rețeaua...

Mai multe străzi fără apă rece, miercuri, la Timișoara! Se spală rețeaua la Boldur, Ciacova și Cerna

DISTRIBUIȚI

Aquatim anunță că, miercuri, 8 noiembrie, între orele 8-18, la intersecția străzilor Petru Rareș și Dacilor se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din „Contractul de execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Rovine, Dacilor, Splaiul Nistrului, Zlatna, Bulevardul 3 August 1919, Abrud, Piața Romanilor, Ioan Dimitrie Suciu, Doctor Gheorghe Marinescu, Doctor Ernest Neumann, Academician Corneliu Micloși, Profesor Dionisie Linția, în zona Timocului, precum și la Punctele Termice de pe Timocului, Nistrului și Abrud.

În perioada 8-10 noiembrie, zilnic între orele 8-15, în Boldur se vor efectua lucrări de mentenanță la rezervorul de înmagazinare. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută în localitate.

Pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție, pe 7 noiembrie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Ciacova, iar pe 8 noiembrie, în același interval orar se va opri apa în Cerna.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

 

Comentarii

comentarii