Acasă Actualitate “Măicuţa Sara”, în slujba satanei, pe facebook

“Măicuţa Sara”, în slujba satanei, pe facebook

3464
DISTRIBUIȚI

Nici nu s-a pus bine Postul Paştilor, că tot felul de escroci se străduie să slujească cu şi mai mare sârguinţă diavolului, promiţând că fac şi desfac, leagă şi dezleagă de toate: de blesteme, de vrăji, de nedragoste, de ură, de sărăcie, de boală, de foamete şi sărăcie, de căsnicie şi de suflet, alungă răul şi cheamă bunul. În schimb, “leagă” de prostie pe oricine ar fi amator, iar cine nu ne crede poate să încerce, dar să transmită şi public rezultatul.

“Măicuţa Sara” dă anunţul următor pe facebook şi aşteaptă fraieri şi fraiere: “Dacă doriţi să fiţi cu persoana iubită aproape, în pace, linişte şi prosperitate, apelaţi la măicuţa Sara, cea care vă rezolvă toate problemele de suflet, dragoste, căsnicie, sănătate.

Măicuţa Sara împreună cu părintele Matei rezolvă dezlegări de farmece, blesteme, cununii, alungă răul din casa şi din viaţa oamenilor, împreunează cupluri despărţite etc.

Această minunată măicuţă vine în sprijinul celor cărora li se întâmplă lucruri inexplicabile şi care au nevoie neapărat de ajutorul său. Tel. 0039.353.373.9050”, scrie pe facebook, unde prea-spurcata făptură are şi un blog: “Ritualuri şi descântece” (măicuţa wixsite.com.).

De pe site-ul respectiv aflăm că “măicuţa Sara” s-a îngrijit de buna rânduială şi sporire duhovnicească, drept care Tatăl a înzestrat-o  cu misiunea de … a-i prosti şi înşela pe proşti. Pentru că are şi admiratori (dacă nu i-or fi rubedenii) care-i mulţumesc: “Doamne ajută”, “Amin”, “Doamne ne binecuvintează”, “Cum fac să ajung la voi, aş vrea să vorbesc cu voi, bună seara”, “Prega per noi”, “Cum luăm legătura cu dv, mulţumim, bună seara”, “Buon giorno ho Bisogno di aiuto se mi potete ho perso la mia amata” – sunt doar câteva dintre chemările în ajutor ale dracilor.

Nicio faţă bisericească nu face aşa ceva. Dezlegările înseamnă post, rugăciune, spovedanie şi împărtăşanie cu Sfintele Taine în Biserica lui Hristos! Niciun preot nu împărtăşeşte oamenii în stradă, maslurile (care inclusiv “dezleagă”) nu se facla colţuri de stradă.

Cu ani în urmă, apăruse “maica Ana”, o ţigăncuşă agramată din Oltenia, căreia i-am făcut bucuria de a se trezi cu poliţia … să o spovedească. Acum, prefixul pare a fi de Italia; dar scrie româneşte. Ori fi unii “români plecaţi la muncă”?

”Poliţia poate începe o urmărire penală dacă avem o plângere, o sesizare, dar majoritatea celor care apelează la astfel de escrocherii, după ce constată că rămân cu regretul pierderii unor sume de bani sau bijuterii din metale preţioase, se jenează să depună astfel de plângeri. de aceea, vigilenţa este cea mai bună măsură”, ne spunea în urmă cu vreo 10 ani un poliţist timişorean.

 

 

Comentarii

comentarii