Acasă Actualitate Majestatea Sa, Principesa Margareta, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu...

Majestatea Sa, Principesa Margareta, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu și-au dat jos măștile și au gustat roșiile produse de Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei

416
DISTRIBUIȚI

Majestatea Sa, Principesa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au vizitat astăzi, la Săvârșin, expoziția de produse locale prilejuită de deschiderea unui magazin Profi.

Unul dintre cele mai apreciate standuri a fost cel al fostului viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza, devenit legumicultor la Șag.

”Majestatea Sa fiind interesată în mod special de colaborarea dintre lanțul de magazine și producătorii locali si produsele biologice și foarte gustoase ce reprezintă atât tradiția locală, cât și identitatea românească de astăzi. Și, fiindcă noi am avut cel mai vizitat, apreciat și… gustos stand, ne-a bucurat mult aprecierea Altețelor Regale, care au gustat roșiile noastre. (Da, și-au dat jos măștile de protecție și au gustat!) Au fost realmente încântați de gustul și aroma lor. Ceea ce evident, ne bucură și ne obligă pentru viitor!”, spune Adrian Orza.

Adrian Orza a fost viceprimar al Timișoarei, timp de 12 ani, în perioada 2000 -2012, apoi două mandate, 2012 -2020, consilier local, și-a construit două sere, împreună cu prietenii,  din  fonduri europene pe o suprafață de 12.600 de metri pătrați în comuna Șag, la 11 km de Timișoara. La Agrofresh, el produce legume bio într-un sistem integrat unic în Timiș printr-un proiect în valoare de 2 milioane de euro. În 2021 a demarat prima producție de castraveți Fabio și Cornișon  dar și roșii cherry și clasice.

Comentarii

comentarii