Acasă Eveniment Mama sinucigașă din Timișoara ar fi fost terorizată de noul său iubit,...

Mama sinucigașă din Timișoara ar fi fost terorizată de noul său iubit, un om de afaceri influent din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un scenariu tragic se conturează în cazul tinerei din Timișoara care s-a sinucis, omorându-și și cei 2 copii, aruncându-se de pe un bloc de 10 etaje. Fosta soacră susține că femeia ar fi fost terorizată de noul său iubit, de care tocmai se despărțise, care ar fi un om de afaceri influent din Timișoara.  

Fosta soacra Iuliei a afirmat, într-o emisiune TV, că noul iubit al acesteia ar fi amenințat-o și ar fi terorizat-o după ce a luat decizia de a se întoarce la fostul soț, .

„Era în cealaltă relație, dar a venit fiul meu acasă și au hotărât că pentru binele copiilor să crească copiii împreună.(…) Nu știu dacă a renunțat la iubit, dar au vorbit la telefon. Cred că a amenințat-o când i-a spus că se va căsători (…) L-a rugat pe Alex să nu plece înapoi, iar el i-a spus că nu poată să rămână, că are serviciu. Ea i-a spus că are nevoie de cineva să o apere. Îi era teamă de ceva”.

Și fost soţ a declarat, la audieri, că știa oarecum despre problemele Iulianei cu fostul iubit, un influent om de afaceri din Timișoara, care ar fi amenințat-o în repetate rânduri, iar după ce l-a părăsit, o urmărea pas cu pas. O altă prietenă a relatat că tânăra nu părea să fi fost în depresie.

Iulia era absolvent de Psihologie, lucra ca agent imobiliar şi urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei. După divorț, ea a început o relație cu un om de afaceri, dar se pare că-l părăsise și se mutase din locuința acestuia, scrie realitatea.net.

Comentarii

comentarii