Acasă Eveniment Mămică de 27 de ani, moartă pe A1. Cei trei copii, între...

Mămică de 27 de ani, moartă pe A1. Cei trei copii, între care și doi gemeni de 4 ani, scăpați miraculos

7731
DISTRIBUIȚI

Mămica de 27 de ani moartă pe A1 n-a avut nicio șansă, microbuzul condus de soțul ei intrând într-o stupină trasă de un tractor exact în dreptul banchetei pe care stătea ea. Cei trei copii, între care și doi gemeni de 4 ani, au scăpat miraculos.

Doi gemeni de 4 ani și fratele lor de 6 ani și-au văzut mama murind, într-un accident pe A1, în apropiere de Deva. Copiii, alături de tatăl lor, au ajuns la spital, după ce microbuzul în care călătoreau a intrat în plin într-o stupină trasă de un tractor.

Impactul, care a avut loc în jurul orei 5, vineri de dimineață, a fost teribil. Microbuzul a intrat în partea stângă spate a stupinei care circula pe prima bandă a autostrăzii cu partea dreaptă față, locul pe care se afla mămica de 27 de ani. Femeia a murit pe loc, strivită între fiarele contorsionate.

“Au fost implicate două autovehicule, un tractor cu remorcă și un microbuz. În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care trei copii și doi adulți, toate victimele aflându-se în microbuz.

Două victime au fost încarcerate, dintre care una de sex feminin, decedată, iar cealaltă – un copil semiconștient. Victimele, în afară de femeia decedată, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Deva.”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

Comentarii

comentarii