Acasă Sănătate Mămicile din Timișoara vă aşteptă din nou cu zâmbete la Centrul de...

Mămicile din Timișoara vă aşteptă din nou cu zâmbete la Centrul de Transfuzii Sanguine

1495
DISTRIBUIȚI

Campania lunară de donare de sânge “Implică-te și schimbă destine!” continuă. De aceea mămicile din Timișoara vă aşteptă din nou cu zâmbete la sediul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine, strada Martir Marius Ciopec nr.1, lângă Spitalul Județean.

“Împreună să aducem speranţă şi să schimbăm destine! Pentru a nu se aștepta mult vă rugăm să completați formularul de înscriere pentru data de 26 aprilie 2018. (http://academiamamicilor.com/in-desfasurare/)”, îndeamnă mămicile din Timișoara.

„Campania lunar de donare sânge” se desfăşoară pentru a salva şi prelungi viaţa copiilor internaţi la secţia de hemato-oncologie de la spitalul Louis Ţurcanu Timişoara. „Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești” – Maica Tereza

“Sângele este de fapt un ţesut viu şi nu doar un lichid colorat, un ţesut din care o parte poate fi stocată pentru cel mult 42 de zile, iar o alta maxim 6 zile. Cu alte cuvinte, nici măcar un val masiv de donatori nu va rezolva problema. Este deci de maximă importanţă ca donarea de sânge să intre în rutina oamenilor sănătoşi şi eligibili, altfel viaţa multora dintre semenii noştri rămâne în continuare sub risc. O primăvară frumoasă”, îndeamnă Gabriela Cigan, voluntar Academia Mămicilor din Timișoara​.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii