Acasă Actualitate Manageri noi la trei spitale din Timişoara

Manageri noi la trei spitale din Timişoara

398
DISTRIBUIȚI
La Spitalul de Copii Louis Ţurcanu, concursul va fi reluat, după ce candidaţii au luat sub nota 7 la proba scrisă
Primăria Timişoara a făcut publice, vineri, numele noilor manageri de la trei dintre cele patru spitale preluate de municipalitate. Astfel, în urma interviurilor, care au constituit ultima probă în concurs, managerii sunt: 

la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă – Octavian Mazilu (media de concurs 9,05); la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Dr. Victor Babeş" – Maria Cerbu (media de concurs 9,03); la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Dr.Dumitru Popescu" – Mihai Băcilă (media de concurs 9,27). La Spitalul de Copii Louis Ţurcanu, concursul va fi reluat, după ce candidaţii au luat sub nota 7 la proba scrisă. La Spitalul de copii, cei care au participat la proba scrisă sunt Mihai Gafencu şi Ovidiu Adam. 
Concursul s-a desfăşurat în perioada 25 noiembrie – 3 decembrie şi a cuprins patru etape: selecţia dosarelor depuse de candidaţi; evaluarea proiectelor de management depuse de candidaţi; proba scrisă; susţinerea proiectului de management de către candidaţi şi interviul. Nu au lipsit acuzele, începând cu cele legate de organizarea de către primărie a concursului până la cele legate de faptul că selecţia managerilor s-ar fi făcut pe criterii politice, nu doar pe cele de performanţă. 
 

Comentarii

comentarii