Acasă Actualitate Manipularea continuă! Primarul Nicolae Robu, în vizită de lucru pe șantierul arheologic...

Manipularea continuă! Primarul Nicolae Robu, în vizită de lucru pe șantierul arheologic al Centurii Sud, pentru a-și arăta ”implicarea” în proiectul CNAIR – Video

968
DISTRIBUIȚI

După ce a trecut vineri pe la șantierul de la Podul Dragalina, ce ar fi trebuit să fie închis din luna februarie, primarul Nicolae Robu a vizitat sâmbătă și șantierul arheologic de la Centura Sud a Timișoarei. Totul pentru a arăta imensa sa preocupare și… implicare. Dacă pentru șantierul de la pod este direct responsabil și, tocmai de aceea, ni-și asumă nici întârzierea și nici data finalizării (probabil în septembrie), la Centura Sud nu are nici o implicare. Primarul s-a prezentat însă pe șantier și a discutat câteva minute cu arheologii, pentru ca apoi să posteze filmarea pe Facebook, să vadă timișorenii cât este el de implicat.

Postarea care însoțește filmare este și ea scrisă în același stil caracteristic lui Robu, amintind de preocuparea pe care a avut-o din 2012 pentru această investiție și cum a moderat el exproprierile.

”Unul din obiectivele majore pt oraș, pt care am pledat continuu din 2012 de când sunt Primar -inclusiv organizând un miting pt el, ne reamintim cu toții!- este Centura Auto Ocolitoare -Tronsonul Sudic. Acum câteva luni, vă informam asupra organizării la Primărie, sub moderarea mea, a primei întâlniri între exproprietatorul stabilit prin licitație și proprietarii de terenuri vizate a fi expropriate, iar apoi asupra încheierii procesului de expropriere.

Ei bine, am astăzi bucuria să vă ofer în premieră imagini de pe șantier! A început cercetarea arheologică, iar de îndată ce se va da descărcarea de rigoare, vor începe lucrările propriu-zise. Putem, acum, spune că suntem în linie dreaptă! Urăm succes deplin CNAIR!”, scrie Nicolae Robu.

Vizita pe șantierul de descărcare arheologică vine la o zi după ce reprezentanții PSD Timiș l-au acuzat pe primarul Robu că ”își arogă meritele altora și transmite informații false către cetățenii municipiului Timișoara dar, mai nou, și către cei ai județului Timiș”.

La începutul acestui an, Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE Timiș în Ministerul Transporturilor, îi cerea lui Nicolae Robu să urgenteze lucrările drumul dintre Timișoara și Moșnița Veche (Drumul Boilor). ”Îi reamintesc public lui Nicolae Robu că în iunie 2015, consilierii locali au aprobat traseul pentru legătura Timișoarei cu Drumul Boilor, care ar urma să plece din intersecția Căii Moșniței din Timișoara cu strada Albăstrelelor și să dea direct în DC149, cunoscut ca și Drumul Boilor. Studiul de fezabilitate a fost aprobat și el tot în 2015! De atunci și până acum primarul Nicolae Robu și reprezentanții Primăriei Timișoara au tot promis că încep lucrările. Suntem în ianuarie 2019 și demararea lucrărilor se tot lasă așteptată, iar cetățenii sunt amăgiți cu proiecte pe hârtie, în locul unor realizări concrete”, spunea secretarul de stat. De atunci primarul anunță regulat că lucrările vor demara… în curând. Cum acest șantier încă este departe de deschidere, Robu preferă să-și asume realizările altora.

CE SE MAI ÎNTÂMPLĂ CU CENTURA SUD?Unul din obiectivele majore pt oraș, pt care am pledat continuu din 2012 de când sunt Primar -inclusiv organizând un miting pt el, ne reamintim cu toții!- este Centura Auto Ocolitoare -Tronsonul Sudic.Acum câteva luni, vă informam asupra organizării la Primărie, sub moderarea mea, a primei întâlniri între exproprietatorul stabilit prin licitație și proprietarii de terenuri vizate a fi expropriate, iar apoi asupra încheierii procesului de expropriere.Ei bine, am astăzi bucuria să vă ofer în premieră imagini de pe șantier! A început cercetarea arheologică, iar de îndată ce se va da descărcarea de rigoare, vor începe lucrările propriu-zise. Putem, acum, spune că suntem în linie dreaptă! Urăm succes deplin CNAIR!Dacă vă bucurați, dați LikeȘi dacă vă bucurați și dacă nu vă bucurați, dați Share

Publicată de Nicolae Robu pe Sâmbătă, 6 iulie 2019

Comentarii

comentarii