Acasă Politica Marcel Ciolacu: ”Maria Grapini este o variantă pentru alegerile europarlamentare”

Marcel Ciolacu: ”Maria Grapini este o variantă pentru alegerile europarlamentare”

DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că Maria Grapini este o variantă pentru alegerile europarlamentare. El nu a precizat dacă aceasta se va înscrie în PSD sau va rămâne membră a Partidului Umanist Social Liberal (PUSL).

„Este o variantă pentru europarlamentare”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat joi la Palatul Parlamentului, dacă Maria Grapini mai este o variantă pentru alegerile europarlamentare, scrie news.ro.

De asemenea,  Marcel Ciolacu a anunţat că senatorul Titus Corlăţean s-a retras de pe lista candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare, iar în locul acestuia a fost propus deputatul PSD de Ialomiţa Ştefan Muşoiu.

Lista aprobată joi de Consiliul Politic Naţional al PSD îi are pe primele locuri pe Mihai Tudose, Gabriela Firea, Claudiu Manda, Victor Negrescu, Vasile Dîncu, Gheorghe Cârciu, Dragoş Benea, Dan Nica, Ştefan Moşoiu, Roxana Mînzatu şi Andi Cristea, a anunţat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută, joi la Palatul Parlamentului, după şedinţa conducerii partidului.

Ramona Chiriac, care deschidea lista comună a PSD şi PNL pentru alegerile europarlamentare, a anunţat că se retrage din motive personale.

Comentarii

comentarii