Acasă Clubbing Marcel Vela face incubator de afaceri la Caransebeş, după ce a auzit...

Marcel Vela face incubator de afaceri la Caransebeş, după ce a auzit că se deschide unul nou la Timişoara

DISTRIBUIȚI

marcel vela

Marcel Vela: „Puteţi depune cereri să vă faceţi puncte de lucru în Caransebeş Caransebeşul are o dezvoltare bună în zona de business, aducem muncitori inclusiv din Reşiţa în Caransebeş”

Marcel Vela, primarul Caransebeşului, a preluat o idee de la colegul său liberal Nicolae Robu, primarul Timişoarei. Vicepreşedintele PNL Marcel Vela a spus că va face la Caransebeş un incubator de afaceri, atunci când a auzit că Robu, de asemenea vicepreşedinte la nivel naţional al PNL, şi lider al PNL Timiş, este pe cale să deschidă unul nou la Timişoara, clădirea tocmai urmează să fie finalizată.

S-a întâmplat sâmbătă, la întâlnirea tinerilor oameni de afaceri liberali de la Buziaş.

„În oraşul cu oameni buni Dumnezeu face minuni”

„Pentru toţi investitorii din Timişoara- vă oferim gratuit puncte de lucru în Caransebeş – gratuit chirie – vă plătiţi doar curentul şi utilităţile, în centrul oraşului, la internatul de la Liceul Auto. Nu mergea să fac locuinţe sociale în centru, elevi nu mai avem să-i aducem acolo, cred că s-ar preta la un incubator de afaceri. Puteţi depune cereri să vă faceţi puncte de lucru în Caransebeş Caransebeşul are o dezvoltare bună în zona de business, aducem muncitori inclusiv din Reşiţa în Caransebeş. Are şanse, fiind la răscruce de drumuri, aeroport, răscruce de linii feroviare, există şansa asta – în oraşul cu oameni buni Dumnezeu face minuni”, a spus Vela, în faţa tinerilor liberali, la Buziaş.

 

Comentarii

comentarii