Acasă Actualitate Mare distracție și delicii culinare, la Ruga chișozeană, cu mii de participanți,...

Mare distracție și delicii culinare, la Ruga chișozeană, cu mii de participanți, la 2 km de Timișoara

DISTRIBUIȚI

La 2 km de Timișoara, timp de două zile, 15 – 16 august, cu prilejul marii sărbători creștine, Sfânta Maria 2023, a avut loc o mare distracție, cu joc și voie bună, la care au participat mii de cetățeni, în pofida amenințării ploii, care a căzut în fiecare seară.

Din fericire, nimeni nu s-a temut de stropii călduți ai ploilor de vară. Pentru câteva zeci de minute fiecare s-a adăpostit pe unde a prins o streașină, iar când ploaia a încetat, jocul și distracția s-au dezlănțuit și au ținut până la miezul nopții, când au fost aprinse focurile de artificii, spre deliciul tuturor participanților!

Pe lângă distracție, chișozenii și toți cei prezenți au avut la dispoziție de la comercianți și pârjoale, cârnați, mici, hamsii sau chiar purceluși la proțap, totul udat cu bere, sucuri sau apă etc!

Primăria și Consiliul Local Giroc și Casa de Cultură Ionel Lucian Șipoș a comunei Giroc au organizat o nouă ediție a “Rugii Chișozene”, în 15 și 16 august, începând cu ora 18:00!

În cele două zile dedicate marii sărbători tradiționale au ținut un spectacol de zile mari Ansamblului Ghiocelul din Giroc, Ramona Vița, Alex Surdea, Teo Band și Orchestra Skorpioni.

Evenimentul a avut loc în Grădina de vară a Casei Naționale din Chișoda, comuna Giroc Timiș.

Comentarii

comentarii