Acasă Actualitate Mare sărbătoare în Piața Unirii! 155 de ani de la punerea în...

Mare sărbătoare în Piața Unirii! 155 de ani de la punerea în circulație a primului tramvai tras de cai la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Științele Vieții ,,Regele Mihai I ” din Timișoara și STPT îi invită pe toți cetățenii în Piața Unirii, luni 8 iulie, la ora 18.00 pentru o amplă manifestare.

Organizatorii au explicat: “Sărbătorim un moment inovativ pentru Timișoara, o premieră, moment care aduce omagiu primilor cetățeni ai orașului care prin muncă și viziune au schimbat viitorul transportului local. 

Aniversăm 155 de ani de la punerea în circulație a primului tramvai tras de cai, pe actualul teritoriu al României, la Timișoara”.

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul și implicarea Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara, Inspectoratul Județean de Politie Timiș, Inspectoratul pentru Situații de Urgentă ,,Banat ” al Județului Timiș, Gruparea de Jandarmi Mobilă “Glad Voievod” Timişoara , Spitalul Militar de Urgentă Dr. Victor Popescu, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș, Brigada 18 Cercetare Supraveghere ,,Decebal”, Penitenciarul Timișoara, Palatul Copiilor Timișoara și Check Street Art Timișoara împreună cu Asociația PurVisDor, Akademika Banat și Club USVT . 

Un concert muzical minunat începe la ora 19 la tramvaiul platformă, oferit de Muzica Militară a Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere ,,Decebal”! 

Comentarii

comentarii