Acasă Eveniment Mare surpriză pentru polițiștii de frontieră arădeni: 48 de migranți ascunși într-un...

Mare surpriză pentru polițiștii de frontieră arădeni: 48 de migranți ascunși într-un TIR

487
DISTRIBUIȚI

Pe 26 noiembrie, în jurul orei 20.30, polițiștii de frontieră de la P.T.F. Nădlac I au găsit 48 de cetățeni străini, ascunși într-un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, ambele înmatriculate în România. TIR-ul era condus de un șofer român care, conform documentelor, transporta piese auto pentru o societate din Austria.

Efectuând controlului amănunţit al mijlocului de transport care urma să părăsească țara, polițiștii au descoperit cele 48 de persoane. Primele verificări au relevat faptul că cei în cauză sunt cetăţeni din Irak, Iran, Siria, Afganistan și India, şase minori, trei femei și 39 de bărbați. Toți erau solicitanţi de azil în ţara noastră.

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şoferul automarfarului şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cei 48 de cetăţeni străini, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Comentarii

comentarii