Acasă Actualitate Marea sărbătoare a Voivodinei din Serbia, prezentată, joi, bănățenilor, în centrul Timișoarei

Marea sărbătoare a Voivodinei din Serbia, prezentată, joi, bănățenilor, în centrul Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Consulatul General al Serbiei la Timișoara și Organizația Turistică a Voivodinei organizează, joi 11 august de la 14.30, în Piața Victoriei, din centrul orașului, la restaurantul „Lloyd”, o conferință de prezentare a amplei manifestări cultural artistice tradiționale Zilele Voivodinei 2022.

Vor participa Vladan Tadić, consul general al R. Serbia la Timisoara, Ognian Cirstici, președintele Uniunii Sârbilor din România, Palimir Tot, adjunct secretar pentru comerț și turism al Provinciei Autonome Voivodina, Branislav Mamić, secretar al Asociației pentru servicii a Camerei de Comerț Voivodina și dr. Natasa Pavlović, director al Organizației Turistice Voivodina.

Evenimentul „Zilele Voivodinei în Timișoara” va începe cu un concert susținut de orchestra de tamburași „La banda”

De asemenea, cu acest prilej, va avea loc prezentarea ofertei turistice și a evenimentelor ce se bor desfășura în orașele și localitățile din Voivodina de către Organizația Turistică a Voivodinei și numeroase organizații turistice locale din Voivodina.

Petru turismul bănățean, Vojvodina este una din destinațiile de succes. Vojvodina este o carte în paginile căreia vei găsi întotdeauna pasaje memorabile de prietenie, te vei regăsi în universul atât de cuceritor al istoriei, al oamenilor care au făcut istoria, legende care ne duc în lumea  personajelor care au dat  adevărată glorie a neamului sârb. Cultura și valorile comune, turismul, bucătăria specifică, prietenia și ospitalitatea ne apropie tot mai mult și ne fac să ne simțim că acasă atunci când sârbii vizitează Banatul românesc sau românii vizitează Banatul sârbesc, astfel prietenia dintre cele două țări vecine să devină mai puternică – este mesajul organizatorilor.

 

Comentarii

comentarii