Acasă Politica Maria Grapini a țipat la Donald Tusk, în plenul Parlamentului European ...

Maria Grapini a țipat la Donald Tusk, în plenul Parlamentului European – Video

1465
DISTRIBUIȚI

Maria Grapini a avut în Plenul Parlamentului European, la Strasbourg, o ieșire lipsită de politețe, ridicând tonul la Donald Tusk, fostul președinte al Consiliului European, pe care l-a acuzat de mai multe lucruri, după care europarlamentarul PSD a emis un comunicat cu titlul „Maria Grapini, șah mat la Donald Tusk!”

„Prima intervenție a Mariei Grapini, în plenul Parlamentului European din noua legislatură, de joi, 4 iulie, a confirmat practic faptul că promisiunea făcută alegătorilor săi este pe deplin respectată. Europarlamentarul nu și-a schimbat nici linia, nici atitudinea, nici poziția”, se arată în comunicatul Mariei Grapini despre ea însăși, în care scrie că a avut „un discurs percutant”, „o intervenție dură”. Grapini a făcut o trimitere directă la impresia lăsată de întreg mandatul lui Donald Tusk, susținând că „totul se aranjează în spatele unei cortine și asta nu-i încurajează pe cetățenii europeni, nici nu crește nivelul de încredere în UE”.

Donald Tusk este surprins în înregistrarea video a Parlamentului European că privește amuzat manifestarea europarlamentarului român.

La finalul intervenției, Grapini a ridicat tonul și la noul președinte al Parlamentului European, David Sassoli, căruia i-a arătat ce trebuie să facă în mandatul său, scrie digi24.ro.

Prima intervenție la prima plenară din acest mandat!

Publicată de Maria Grapini Europarlamentar pe Joi, 4 iulie 2019

Comentarii

comentarii