Acasă Sport Marian Iancu: Cosmin Contra nu mai este antrenor la FC Timişoara

Marian Iancu: Cosmin Contra nu mai este antrenor la FC Timişoara

373
DISTRIBUIȚI

Gloria Bistriţa – FC Timişoara, scor 3-3

Preşedintele CA al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că îl va demite pe antrenorul Cosmin Contra, ca urmare a declaraţiilor pe care acesta le-a făcut, la Sport.ro, după ce a aflat că a fost criticat de Iancu la finalul meciului cu Gloria Bistriţa.
"O să găsim pe altcineva în locul lui Contra, dacă vorbeşte în felul acesta. Aţi văzut şi voi cum arăta echipa. Dacă nu înţelegem că de arbitri trebuie să se ocupe altcineva şi suntem tari în gură, cum este Cosmin, pleci. Iar Cosmin, pentru modul cum a vorbit în seara asta, nu va mai fi niciodată antrenor cât timp sunt eu la Timişoara. Contra este un rebel. Eu am riscat, i-am dat pe mână acest club şi uite unde am ajuns. Trebuie să răspundă pentru ceea ce face. El nu mă cunoaşte. Acum mă va cunoaşte. Cosmin Contra nu mai este antrenor la Timişoara. Lui oricum îi expira contractul şi nu îi va mai fi reînnoit", a afirmat Iancu la Gsp TV.
Oficialul timişorean a adăugat: "Trebuia Cosmin să iasă la televizor şi să discute de arbitraje? Ce sa discute, când echipa arată aşa? Eu sunt prost şi el este deştept? Bine, eu sunt prost şi rămân la echipă, dar el pleacă şi va continua unde va dori. Nu se pune însă problema să îmi pară rău ca a fost antrenor la Timişoara".
După finalul meciului Gloria Bistriţa – FC Timişoara, scor 3-3, din etapa a XVIII-a a Ligii I, Marian Iancu a criticat, la Sport.ro, atitudinea jucătorilor în acest meci, în care timişorenii au condus cu 2-0 sau 3-1, calificându-i drept "indolenţi, nesimţiţi şi interesaţi doar de bani". De asemenea, Marian Iancu a precizat că de situaţie de la echipă sunt vinovaţi cu toţii, preşedintele Gheorghe Chivorchian, antrenorul Cosmin Contra şi mai ales unii jucători, "care se cred vedete", şi a ameninţat că va lua măsuri drastice la club, pentru a schimba lucrurile.
În replică la aceste declaraţii, Cosmin Contra a precizat, tot la Sport.ro, că nu are nicio problemă să se despartă de gruparea timişoreană. "De luni poate să vină el (n.r. – Marian Iancu) să antreneze, ne despărţim. Dacă ştie aşa de mult fotbal, să vină el să antreneze, eu mă voi despărţi de echipă. Dacă este adevărat că m-a trimis să învăţ fotbal, să vină dânsul să facă antrenamente, pentru că este la modă în fotbal să fii patron-antrenor. Probabil că mai am multe de învăţat în fotbal. Dacă nu are încredere în această echipă, dacă m-a atacat după un meci în care echipa a avut o imagine bună, înseamnă că nu mă cunoaşte deloc, nu are rost să continuăm împreună. Nu sunt omul care să înghită acuzaţii", a spus Contra.
Echipa FC Timişoara a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-0), meciul disputat sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, în cadrul etapei a XVIII-a, prima a returului Ligii I, într-o partidă în care timişorenii au condus de două ori, cu 2-0 şi 3-1.

Gloria Bistriţa – FC Timişoara, scor 3-3

Echipa FC Timişoara a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-0), meciul disputat sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, în cadrul etapei a XVIII-a, prima a returului Ligii I. Golurile timişorenilor au fost marcate de Luchin ’18, Zicu ’59 şi Axente ’67, în timp ce pentru gazde au punctat Velcovici ’53 şi Keita ’72, ’90.
0-1: În minutul 18, la un corner executat de Tameş, Cisovski a deviat în faţa porţii, dar Luchin a reluat cu capul din câţiva metri în plasa porţii apărate de Albuţ.
0-2: În minutul 50, Tameş a executat o lovitură liberă de la 16 metri, Albuţ nu a putut reţine, iar Zicu a împins mingea în poartă.
1-2: Gloria reduce din diferenţă trei minute mai târziu. Velcovici a şutat puternic din interiorul careului, uşor lateral stânga, şi mingea înainte să intre în poartă l-a atins pe Burcă.
1-3: În minutul 67, Axente, nemarcat în careul de 16 metri, şutează imparabil la colţul scurt, direct în vinclu.
2-3: Gloria reduce din diferenţă pentru a doua oară, în minutul 72, prin Keita, care a venit în viteză în careu şi a reluat în plasă din centrul careului.
În minutul 85, Burcă a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat.
3-3: Keita aduce egalarea pentru Gloria Bistriţa în minutul 90, cu un lob din marginea careului de 16 metri, care l-a surprins pe Pantilimon.

Comentarii

comentarii