Acasă Politica Marilen Pirtea, deputat PNL Timiș: ”Dacă nu înlocuim proștii lor cu proștii...

Marilen Pirtea, deputat PNL Timiș: ”Dacă nu înlocuim proștii lor cu proștii altora, cred că țara asta are viitor”

993
DISTRIBUIȚI

Prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara, deputat PNL în Parlamentul României, și secretarul Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaților, nu crede în generalizări și nu încearcă să dea vina pe un partid sau pe altul, când e vorba de situația în care se află România.

Iată opinia lui Marilen Pirtea:

”Până la urmă, constantă în lume e doar schimbarea. Dar nu cred în generalizări, nu cred că toți cei din PNL sunt buni sau toți sunt răi, toți cei din PSD, sau din USR. Cred în oameni valoroși și oameni mai puțin valoroși. Dacă punem oamenii acolo unde ei se pricep, dacă nu înlocuim proștii lor cu proștii altora, cred că țara asta are viitor”, este de părere Pirtea.

Despre politica externă a României, el a mai spus:

”Linia haotică de politica externă pe care România o arată, precum a fost și în cazul mutării ambasadei din Israel, datorată lipsei de predictibilitate a guvernării, dar și aglomerării unor voci neavenite în exprimarea intereselor oficiale ale României în lume, determină o prudență mai mare ca de obicei a felului în care diplomații străini ne privesc acum.

La fel s-a întâmplat și în cazul votului pentru candidatura noastră, cînd am candidat contra Estoniei pentru locul din Consiliul de Securitate ONU, moment în care am găsit prea puține țări care să ne susțină, inclusiv dintre acelea în care avem contingente de menținere a păcii și unde trupele noastre își riscă zi de zi existența pentru menținerea ordinii și aplanarea conflictelor, în dispozitive ale campaniilor duse de aliații NATO”, explică deputatul liberal Marilen Pirtea.

Comentarii

comentarii