Acasă Monden/Lifestyle Marina Almășan este pregătită pentru a treia nuntă. Să fie Georgică Cornu...

Marina Almășan este pregătită pentru a treia nuntă. Să fie Georgică Cornu alesul?

868
DISTRIBUIȚI

14915354 181666635623418 8343832063817063972 nMarina Almășan este pregătită pentru a treia nuntă. După două mariaje eșuate, vedeta TVR aruncă bomba. Prezentatoarea este convinsă că experiența sa de viață o recomandă pentru un nou drum la altar.
În ciuda celor două mariaje eșuate, ultimul cu Victor Socaciu, Marina Almășan nu se sperie deloc de ideea de a ajunge din nou în fața altarului. Aflată într-o relație cu milionarul Georgică Cornu, presărată cu multe despărțiri și dulci împăcări, vedeta TVR aruncă bomba.
”Ideea de a fi căsătorită mi-a plăcut dintotdeauna. În ADN-ul meu există gena de nevastă, clar. Nu pot spune că m-ar speria ideea unui nou mariaj chiar dacă primele două nu au fost foarte înțelept gândite. Dar din greșeli învățăm. Experiența de viață mă recomandă spre un al treilea posibil mariaj, mult mai înțelept și mai bine fundamentat”, a declarat prezentatoarea pentru Libertatea.
Aceasta nu știe însă când și cum se va întâmpla fericitul eveniment.
”Numai Cel de sus ar putea spune”, a precizat aceasta.
În prezent, Marina Almășan locuiește într-o casă imensă, împreună cu fiul ei, acum student.
”Locuim într-o casă foarte mare, în care mai putem primi încă cinci persoane. Lui îi este bine cu mama, care are grijă de el, îl așteaptă cu mâncare caldă când vine de la facultate, și se înțelege bine cu iubita lui”, a mai spus vedeta TVR.
Marina Almășan este pregătită pentru a treia nuntă, Victor Socaciu, tată la litera legii
Deși ultimul mariaj, cel cu Victor Socaciu, ar fi trebuit să-I lase un gust amar, iată că Marina nu e lecuită de măritiș. Almășan s-a războit ani buni, cu fostul său soț, de care s-a despărțit pe când fiul lor avea 15 ani. În prezent, vedeta a reușit să obțină în instanță drepturile pentru fiul său.

Comentarii

comentarii