Acasă Actualitate Marius Craina, solidar cu protestul presei împotriva lui Nicolae Robu

Marius Craina, solidar cu protestul presei împotriva lui Nicolae Robu

1375
DISTRIBUIȚI

Marius Craina, care va candida din partea PRO România pentru Primăria Timișoara, se arată dezamăgit de felul în care actualul primar, Nicolae Robu, tratează presa locală și, de aceea, salută protestul lansat de jurnaliști împotriva edilului.

Acesta compară situația libertății de exprimare de acum cu cea din 1989, când tocmai și pentru eliminarea cenzurii s-a vărsat sânge. Considerând că sunt întrecute limitele bunului simț, Craina promite că el nu ar recurge la un limbaj asemănător lui Robu. Mesajul candidatului PRO România:

„Ca timișorean, ca om, ca medic, mă aflu în fața unui tablou similar celui din 1989, raportat la libertatea de exprimare.

Am citit despre protestul presei timișorene și constat că, la 30 de ani de la revoluție, libertatea de exprimare încă ne este îngrădită! Nu credeam că în România, în Timișoara, în care s-a strigat ”Fără cenzură”, acum 30 de ani, mai pot exista persoane publice care depășesc limita bunului simț și nu respectă pe nimeni, îngrădind, astfel, un drept fundamental câștigat cu vărsare de sânge. Timișoara nu merită așa ceva!

Presa locală este dezamagită de limbajul primarului Timișoarei.

Sunt și eu! Nu-mi vine să cred!

Ceea ce știu, sigur, este că în nicio circumstanță nu aș vorbi așa!

Salut demersul ziariștilor timișoreni care arată clar că spiritul dreptății încă nu a dispărut!”.

Comentarii

comentarii