Acasă Actualitate Marius Popovici: “Preşedintele Miluţ a afirmat că PNŢCD îşi va menţine cu...

Marius Popovici: “Preşedintele Miluţ a afirmat că PNŢCD îşi va menţine cu orice preţ identitatea”

460
DISTRIBUIȚI

Cei mai importanţi membri ai PNŢCD aripa Miluţ s-au, aflat săptămâna trecută, la Bucureşti, unde s-au întrunit organismele de conducere centrale. În cadrul CNC au participat toţi şefii de organizaţii judeţene PNŢCD şi membrii plini şi supleanţi ai BNC. Pe ordinea de zi a fost un singur punct, analiză şi decizii privind acţiunile viitoare ale PNŢCD. “Cu toate acestea, la începutul discuţiilor, preşedintele Marian Miluţ a lansat un mesaj surpriză pentru România – şi anume acţiunea din Timişoara, de la 1 Decembrie a convins circa două milioane de români nehotărâţi să iasă la vot şi astfel s-a înclinat balanţa spre Traian Băsescu. Pe de altă parte, afirmaţia conform căreia spiritul Timişoarei, care este egal şi cu PNŢCD (PNŢCD nefiind al unei persoane, ci al membrilor, simpatizanţilor săi din toată ţara, acest spirit nu a dorit întoarcerea României în trecut). Tot în acest BNC, preşedintele Miluţ a afirmat că PNŢCD îşi va menţine cu orice preţ identitatea şi nu va fuziona niciodată prin absorbţie cu nicun partid din România”, spune Marius Popovici, vicepreşedinte cu relaţiile internaţionale în PNŢCD aripa Miluţ. 

“Vor fi continuate discuţiile pentru susţinerea membrilor PNŢCD în anumite funcţii de conducere din direcţiile judeţene”

Consiliul Naţional de Conducere (CNC) a luat decizia de a organiza în fiecare lună un CNC extins în diferite zone ale ţării, nu doar în Bucureşti, întâlniri care vor fi mediatizate pe plan judeţean, în perspectiva dorită, de creştere a PNŢCD. “Tot pentru perioada următoare, preşedintele Miluţ a primit asigurări din partea preşedintelui PD-L Emil Boc şi prim ministru al României că vor fi continuate discuţiile pentru susţinerea membrilor PNŢCD în anumite funcţii de conducere din direcţiile judeţene, chiar dacă protocolul care există nu prevede asemenea negocieri, PD-L doreşte să mulţumească în acest fel campaniei pro-PD-L, dusă de PNŢCD, la alegerile prezidenţiale. Organizaţia PNŢCD Galaţi a primit o scrisoare de mulţumire din parte PD:-L Galaţi, asemenea altor organizaţii din ţară, aceste documente stând la baza viitoarelor colaborări. Din nou, conducerea PNŢCD a cerut şefilor de organizaţii pragmatism şi competenţă şi dinamism în gestionarea problemelor politice ale judeţelor şi ţării. S-a mai discutat pe scurt despre destinul politic al PNŢCD în perioada viitoare, destin ce trebuie gestionat corect de către membrii săi şi conducerea statutară”, a mai spus Popovici.

Comentarii

comentarii