Acasă Administraţie Marți, la intersecția străzilor Aurel Popovici și Constantin Brâncuși se va executa...

Marți, la intersecția străzilor Aurel Popovici și Constantin Brâncuși se va executa o conectare de conducte

DISTRIBUIȚI

Marți, 28 februarie, între orele 9-16, la intersecția străzilor Aurel Popovici și Constantin Brâncuși se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul “Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Aurel Popovici, Constantin Brâncuși, Teodor Mihaly și Vasile Lucaciu.

Marți, 28 februarie, între orele 9-15 va se întrerupe furnizarea apei în localitățile Mașloc și Fibiș pentru lucrări la stația de tratare din Mașloc.

Pe 28 februarie și 1 martie, zilnic între orele 9-14, în Buziaș se va spăla rețeaua de distribuție. În același interval orar, pe 2 martie se va igieniza rețeaua din Bacova. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

 

Comentarii

comentarii