Acasă Actualitate Mărturia cutremurătoare a fiicei unui pacient mort în spitalul din Reşiţa: “De...

Mărturia cutremurătoare a fiicei unui pacient mort în spitalul din Reşiţa: “De când l-am văzut pe tata pe jos, pe coridor, am coşmaruri”

DISTRIBUIȚI

Într-o înregistrare făcută în Spitalul de la Reșița se aud urletele disperate ale unui bărbat care îi cere ajutorul soției. Pacientul era internat cu COVID-19 și nu avea nicio altă afecțiune. A decedat, însă, pe dată de 13 Noiembrie : “Marie, hai! Hai odată că nu mai pot!” strigă acesta în înregistrarea obținută de jurnaliștii Antena3.

Jurnaliștii Antena3 au luat legătură cu fiica bărbatului decedat care a povestit în exclusivitate ce i s-a transmis inițial despre starea de sănătate a tatălui său și cum a reacționat când a văzut imaginile din ‘spitalul morții’, difuzate de Antena3.

“Sora mea a luat legătură. Greu, foarte greu se ia legătură, prin zeci de telefoane. Și au spus că este acolo unde așteaptă să-i facă dacă are COVID sau nu. Între timp nu ne-au mai zis dacă are COVID sau nu, ne-au zis doar că este foarte bine îngrijit, că este pus la perfuzii (…) ca are sondă și să stăm liniștiți că este foarte bine îngrijit.”

“Să nu va zic, să nu va zic momentele alea…Cred că nici când am primit vestea că a decedat…În momentul când l-am văzut pe tatăl meu jos, pe coridor, nici nu am putut să stau în picioare (…)”, a povestit, plângând fiica bărbatului.

“Nu pot să descriu momentele. Am coșmaruri, cel puțin de aseară, nu am dormit, plâng întruna. Nu pot să descriu…Așa este România asta, la toți le e frică și mai bine murim decât să spunem adevărul. Acum să ieșim la vot și pe cine să votăm, pe cei care l-au omorât pe tată?”

Toți îl cunosc drept ‘Tata Vasile’. Un om bun și cald, cu o voce caldă. Eu nu cred că te duci cu un picior și să mori. Și chiar dacă l-ar fi găsit pozitiv eu cred că tatăl meu rezistă. Pentru că nu avea cu inima, nu avea nimic. Tatăl meu ar fi rezistat. Niciodată nu a spus ‘nu pot să respir’ ” a mai spus femeia, care încă se afla în stare de șoc după ce a văzut imaginile din spital.

Comentarii

comentarii