Acasă Eveniment Mărturia unui pasager din avionul Tarom Antalya – Timișoara care a aterizat...

Mărturia unui pasager din avionul Tarom Antalya – Timișoara care a aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni

30808
DISTRIBUIȚI

Aterizarea de urgență a cursei TAROM Antalya – Timișoara pe Aeroportul Otopeni a fost provocată de defectarea radarului meteo al avionului, susține unul dintre pasagerii aflați la bord. Mircea Opriș, care lucrează în domeniul aviației, a relatat la Digi24 ce s-a întâmplat.

Pasagerul a declarat sâmbătă, la Digi24, că inițial a crezut că avionul virează ca să se înscrie pe traiectoria spre Timișoara, destinația finală, dar, de fapt, aeronava a luat-o spre București, unde a aterizat de urgență.

Mircea Opriș, care lucrează în domeniul aviației, afirmă că decizia piloților a fost determinată de defectarea radarului meteo al avionului (inițial fuseseră informații despre defectarea sistemului de aer condiționat și supraîncălzirea cabinei pasagerilor).

Mircea Dan Opris: ”Când tu vrei la Timișoara, dar se strică samaliotul si ajungi la Otopeni. După care Dumnezeu cu mila: personalului Tarom nici că-i pasă că 187 de fraieri se plimbă langa pe aeroport și nu le dă nimeni nicio informație. Rușine, Tarom!

PS Și ca să fie clar, nu a fost nicio supraîncălzire. Asta e oha. Clima mergea foarte OK. S-a defectat radarul meteo, deci cu totul altceva”.

El a precizat că nu au fost incidente la bord, pasagerii și-au păstrat calmul, iar aterizarea a avut loc fără incidente.

În aeroport, cei 187 de pasageri au fost serviți cu apă, cafea și gustări și li s-a spus că vor fi preluați de o altă aeronavă în cursul serii, a mai precizat pasagerul.

Un avion TAROM pe ruta Antalya – Timișoara a aterizat de urgență sâmbătă pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni), la București, din cauza unor defecțiuni tehnice, informează Digi24.

Comentarii

comentarii