Acasă Eveniment Mărturisiri cutremurătoare ale bărbatului a cărui familie a murit în urma deratizării...

Mărturisiri cutremurătoare ale bărbatului a cărui familie a murit în urma deratizării din bloc: “I s-a oprit inimioara”

570
DISTRIBUIȚI

Mărturii de pe patul de spital despre tragedia de la Timișoara. Locatarii din blocul morții povestesc cum s-a petrecut totul. Oamenii spun că nici măcar nu au știut că se face dezinsecție și că brusc au început să se simtă rău. Bărbatul care şi-a pierdut copilul şi soţia a povestit la România TV momentele dramatice prin care a trecut.

“A fost fără miros, fără să simţim ceva toxic. Nu a fost nimeni anunţat de deratizarea făcută, nu a fost nici afiş pus la bloc, nimic. Medicii nu şi-au dat seama de intoxicare. copilului i s-a făcut rău prima dată şi au zis că are diabet când l-am dus la spital, i-au făcut investigaţii şi au zis că are diabet. Şi după ce l-au băgat la etajul doi la ATI, i-au făcut resuscitare, dar i s-a oprit inimioara şi l-au declarat decedat”, a declarat bărbatul care şi-a pierdut familia după deratizarea din blocul de la Timişoara.

Trei persoane, doi copii şi o femeie, au murit după dezinsecţie şi deratizare într-un bloc de locuinţe din Timişoara. Alte zeci de persoane au ajuns la spitale din Timişoara prezentând simptome de intoxicaţie.

Mulți dintre pacienți au fost intoxicați cu substanțele periculoase, iar medicii spun că, pe termen lung, pot suferi complicații serioase.

Proprietarul firmei de dezinsecție este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi judecătorii urmează să decidă dacă va fi arestat pentru următoarele 30 de zile.

Comentarii

comentarii