Acasă Eveniment Mașină cu roțile în sus în Pasajul Popa Șapcă

Mașină cu roțile în sus în Pasajul Popa Șapcă

695
DISTRIBUIȚI

Accident vineri după-amiază sub pasajul de pe strada Popa Șapcă din Timișoara, una dintre arterele cele mai circulate din oraș.

Șoferul unui autoturism care circula dinspre Punctele Cardinale către zona Lipovei a frânat după ce mașina din fața sa a făcut același lucru. Conducătorul auto a tras de volan către stânga și în acel moment s-a lovit de un alt autoturism care venea pe contrasens.

În urma impactului autoturismul care a intrat puțin pe contrasens a suferit avarii serioase, în timp ce mașina care venea din sens opus s-a răsturnat. Șoferița din mașina răsturnată a fost rănită și transportată la spital.

„Un bărbat, de 30 de ani a condus un autoturism pe strada Popa Șapcă dinspre Punctele Cardinale, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 55 de ani. În urma impactului autoturismul condus de femeia de 55 de ani, s-a răsturnat, iar celălalt a intrat în coliziune cu un alt autoturism, ce era staționat la semafor. Șoferița de 55 de ani a fost rănită și transportată la spital” au transmis reprezentanții IPJ Timis, conform realitateadetimis.net.

Polițiștii au intocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Info Trafic jud. Timis

Comentarii

comentarii