Acasă Eveniment Maşină de 25.000 de euro, căutată de autorităţile din Elveţia, găsită în...

Maşină de 25.000 de euro, căutată de autorităţile din Elveţia, găsită în Bocşa

DISTRIBUIȚI

Un autoturism în caloare de 25.000 de euro care a fost căutat de autorităţile din Elveţia a fost găsit în curtea unui bărbat din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin. Acesta a cumpărat maşina din Elveţia, dar nu a achitat întreaga contravaloare a acesteia. 

”Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin s-au sesizat din oficiu privind săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar în cauză a fost dispusă indisponibilizarea unui autoturism estimat la peste 25.000 de euro, căutat de autorităţile din Elveţia”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că autoturismul a fost adus în ţară de un bărbat de 54 de ani, din Bocşa, după ce acesta ar fi fost achiziţionat din Elveţia fără a fi achitată întreaga contravaloarea a acestuia.

”Autoturismul a fost introdus în camera de corpuri delicte a inspectoratului, până la definitivarea procedurilor de restituire către autorităţile elveţiene”, a mai precizat IPJ Caraş-Severin.

Comentarii

comentarii