Acasă Eveniment Maşina de serviciu a directorului general de la Pieţe SA Timişoara, incendiată...

Maşina de serviciu a directorului general de la Pieţe SA Timişoara, incendiată în faţa casei

DISTRIBUIȚI

Mașina de serviciu a directorului general de la SC Pieţe SA Timişoara, Mirel Pop, a fost incendiată în noaptea de marți spre miercuri, în fața locuinței acestuia.

Un apel la numărul de urgență 112 a fost efectuat la ora 2.58 semnala faptul că un autoturism este cuprins de flăcări pe strada Basarabia, din Timişoara. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de la Detaşamentul 2 Timişoara. Care au reuşit să stingă incendiul. Conform primelor infirmații, cauza probabilă a incendiului la maşina care aparţine societăţii Pieţe SA este o acţiune intenţionată.

O cârpă îmbibată cu motorină a fost descoperită sub roata din dreapta. Anchetatorii nu au găsit nimic care să indice că incendiul a izbucnit în urma unei defecțiuni tehnice.

“La data de 06.12.2023, în jurul orei 03:10, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timişoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor izbucnirii incendiului”, a transmis IPJ Timiş.

 

Comentarii

comentarii