Acasă Eveniment Mașină lovită de fulger în Parâng. Patru oameni au scăpat ca prin...

Mașină lovită de fulger în Parâng. Patru oameni au scăpat ca prin minune

959
DISTRIBUIȚI

Patru oameni au scăpat cu viaţă după ce maşina în care se aflau a fost lovită de fulger în Parâng. Cei patru, între care doi constructori şi doi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Hunedoara, se deplasau pe drumul judeţean care duce în staţiune pentru a verifica stadiul unor lucrări.

Administratorul public al CJ Hunedoara, Costel Avram, a povestit că fulgerul a lovit maşina într-o antenă de recepţie, garnitura de cauciuc care o prindea de parbriz fiind transformată, aproape instantaneu, în cenuşă.

“Eram în maşina constructorului, împreună cu dirigintele de şantier. Ne-am oprit în vreo patru locuri. Ploua încet, mărunt şi fulgera, dar părea că fulgerele sunt departe. La un moment dat, cum mergeam cu maşina încet, am văzut un fulger puternic, cu o lumină puternică şi un nor de praf, în jurul maşinii. Antena maşinii a zburat, nici n-am văzut-o”, a spus Costel Avram.

După câteva secunde în care nu au realizat ceea ce s-a întâmplat, ocupanţii maşinii au văzut că spre ei se îndrepta un muncitor care lucra pe un excavator. Au coborât din autovehicul şi atunci au realizat că în spatele acestuia puterea fulgerului a făcut să apară şapte găuri în terasamentul drumului, scrie radiotimisoara.ro.

Comentarii

comentarii