Acasă Eveniment Mașină lovită de trenul Regio 16171

Mașină lovită de trenul Regio 16171

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în cartierul arădean Aradul Nou. O mașină a fost lovită de trenul Regio 16171 care circulă pe ruta Arad-Sânicolul Mare. „Sunt două victime, una conștientă și ieșită din autoturism și una posibil decedată. La fata locului se deplasează Detașamentul de pompieri Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad”, a declarat căpitan Călin Domșa, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad. Calea ferată este blocată de autoturism.

Pompierii au ajuns la fata locului și au găsit o persoană conștientă, cu traumatisme la față. Echipajul SMURD îi acordă îngrijiri medicale. „Cea de-a doua victimă este inconștientă, posibil decedată și este încarcerată. Mașina este prinsă sub locomotivă. Echipajul pentru descarcerare acționează pentru extragerea victimei a declarat căpitan Călin Domșa, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE:

„Azi, în jurul orei 12,00, un bărbat a condus un autoturism pe un drum tehnologic (neîncadrat în categoria drumurilor publice), și în timp ce traversa calea ferată fără să se asigure, la km 2+400m (intersecția căii ferate Arad-Sânnicolau Mare), a fost acroșat de trenul IR 16171, care se deplasa în direcția Periam. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, o persoană de sex feminin din autoturism fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat agent șef de poliție Claudia Iuga.

UPDATE 2:

În tren se află 22 de călători, însă aceștia nu vor rămâne abandonați în câmp. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a intervenit cu două microbuze. „Cele două microbuze ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad vor transporta cei 22 de călători astfel: cei care merg la Timișoara vor fi transportați în gara Arad, iar cei care mergeau la Sânpetru German vor fi transportați în localitatea de domiciliu”, a declarat căpitan Călin Domșa, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Comentarii

comentarii