Acasă Eveniment Mașina unui poliţist din Banat, incendiată în miezul nopţii – ...

Mașina unui poliţist din Banat, incendiată în miezul nopţii – Video

1192
DISTRIBUIȚI

Mașina unui polițist din Reșița a fost incendiată în miezul nopții de către un piroman. Individul a împrăștiat combustibil pe autoturism, după care i-a dat foc. Motivele gestului sunt necunoscute.

Incidentul, care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00:38, a fost surprins pe camerele de supraveghere din zonă.

“În 23.01.2020, în jurul orei 2 dimineață, mașina unui polițist de rutieră din Caraș-Severin a fost incendiată in parcarea de la domiciliu, de către un autor necunoscut. Sperăm că autorul să fie depistat cât mai curând și deferit justiției. Cine are date despre autor, va rugăm să le comunicați către IPJ Caraș Severin”, se arată în postarea Sindicatului Polițiștilor din România “Diamantul”.

In 23.01.2020, in jurul orei 2 dimineata, masina unui politist de rutiera din Caras Severin a fost incendiata in parcarea de la domiciliu, de catre un autor necunoscut. Speram ca autorul sa fie depistat cat mai curand si deferit justitiei.Cine are date despre autor, va rugam sa le comunicati catre IPJ Caras Severin.

Publicată de Sindicatul Politistilor din Romania "Diamantul" Oficial pe Joi, 23 ianuarie 2020

Potrivit IPJ Caraș-Severin, o femeie, martoră la incendiere, a fost cea care a anunțat polițiștii.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că în aceeași noapte o persoană necunoscută ar fi stropit partea din spate și partea lateral-stânga a unui autoturism parcat pe o stradă din oraș, împrăștiind combustibil pe jos, apoi ar fi aprins combustibilul împrăștiat, focul propagându-se la autoturismul în cauză.

Incendiul a fost stins de proprietar, ajutat de alte persoane, fără a se extinde. Din cauza flăcărilor, mai multe componente ale autoturismului au fost avariate.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere. Piromanul nu a fost încă identificat.

Comentarii

comentarii