Acasă Economic Mașina viitorului se poate testa la Timișoara

Mașina viitorului se poate testa la Timișoara

677
DISTRIBUIȚI

La Mega Group Timișoara se poate testa în acest weekend noul Peugeot 208, deținător al titlului “Mașina Anului 2020”.

Noul model SUV PEUGEOT 2008, care cucerește prin liniile sale elegante și robuste, oferind un stil incisiv și plin de viață, proporțiile generoase, cu ajutorul cărora inspiră putere din orice unghi l-ai privi, dar și prin partea frontală expresivă, semnătura luminoasă distinctivă, jantele sale pe 18″ decorate cu inserții aerodinamice.

Descoperă noua tehnologie cu ajutorul panoului de bord digital 3D care afișează toate informațiile necesare pentru condus în câmpul vizual al șoferului, cum ar fi sistemele de asistență la navigație și la condus, pe două niveluri de citire, clasificate și configurabile. Cele mai importante informații, precum alertele de viteză și siguranță sunt proiectate în stil hologramă pentru a atrage mai rapid atenția șoferului.

SUV-ul Peugeot 3008 dezvăluie forță și un caracter puternic, ilustrând un univers tehnologic și o experiență de condus amplificată datorită motorizărilor eficiente pe disel, benzină sau plug-in hybrid. Lasă-te sedus de partea frontală puternică a SUV-ului PEUGEOT 3008, accentuată de grila cadrilată ridicată și farurile Full LED elegante ce evocă o felină. Descoperă o linie fluidă și dinamică, accentuată de inserțiile cromate elegante.

SUV-ul PEUGEOT 3008 te invită să descoperi un univers 100% digital. Ecranul tactil capacitiv de 8-inch head-up display-ul configurabil și personalizabil, volanul compact cu comenzi integrate și cutia de viteze automată cu comandă electronica amplifică toate experiența de condus. În versiunea PLUG-IN HYBRID, instrumentarul de bord și ecranul tactil al ansamblului PEUGEOT i-Cockpit® integrează un univers în totalitate hibrid, permițând vizualizarea statisticilor privind consumul de energie. Este echipat cu numeroase sisteme de asistență la condus și la manevre pentru a face călătoriile mai sigure și pentru a te ajuta să înțelegi și să anticipezi mai bine situațiile și condițiile de drum.

Comentarii

comentarii