Acasă Eveniment Mașinile timișorenilor furate din parcarea hotelului Kraljevi Cardaci Spa din Kopaonik au...

Mașinile timișorenilor furate din parcarea hotelului Kraljevi Cardaci Spa din Kopaonik au ajuns în Kosovo. Polițiștii nu le pot recupera – Foto

6757
DISTRIBUIȚI

Mașini timișorenilor furate din stațiunea sârbească Kopaonik, toate Audi A4, fabricat între anii 2008-2009, au fost luate chiar din parcarea hotelului Kraljevi Cardaci Spa, în decurs de două nopți. Din spusele polițiștilor și ale monitorilor de schi, este un fenomen nou. Conform polițiștilor din Serbia, mașinile se pare că ajung în Kosovo, care este foarte aproape. Nu este exclusă însă și varianta că furturile au fost realizate de o grupare de hoți din Serbia.

”Locul de unde s-a furat mașina noastră. Golful argintiu este cealaltă mașina a noastră. Semnalizarea cu stația de autobuz a apărut în dimineața ce a urmat furtului! De aici pleca autobuzul hotelului spre pârtie. Deci e clar că era terenul lor cu atât mai mult cu cât unul dintre angajații hotelului ne-a recomandat să parcăm acolo!”, spune Adrian Tiberiu Jicarean, unul dintre timișorenii păgubiți.

Comentarii

comentarii