Acasă Actualitate McDonald’s Dumbrăvița, primul din Timiș în afara Timișoarei, gata de deschidere

McDonald’s Dumbrăvița, primul din Timiș în afara Timișoarei, gata de deschidere

DISTRIBUIȚI

Restaurantul McDonald’s de la Dumbrăvița a fost ridicat într-un timp record. Lucrările au demarat în 14 martie 2023, iar conform autorizației termenul de finalizare era de patru luni de la data începerii. Totul este deja gata, iar McDonald’s-ul se va deschide vineri, 9 iunie. Este primul restaurant al cunoscutului lanț american din Timiș care e în afara Timișoarei.

Acesta a fost construit pe strada Conac, în vecinătatea magazinului Kaufland, cu ieșirea spre strada principală din Dumbrăvița.

Restaurantul a fost ridicat, pe o suprafață de 2.476 de metri pătraţi.

Va fi un restaurant McDonald’s tip drive, cu loc de joacă, terasă, circulaţii auto şi pietonale, locuri de parcare și spaţii verzi.

Primul McDonald’s din Timişoara s-a deschis în 1997, în centrul oraşului, în spaţiul fostului Lactobar. Al doilea a apărut lângă stadionul „Dan Păltinişanu”, la începutul anilor 2000, acesta având McDrive şi loc de joacă pentru copii. În 2017 s-a deschis restaurantul de pe strada Circumvalațiunii, iar în 2018 cel de la Iulius Town.

În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu peste 70 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.

Comentarii

comentarii