Acasă Sport Meci important pentru Futsal Poli Timişoara

Meci important pentru Futsal Poli Timişoara

DISTRIBUIȚI

Echipa de Futsal Poli Timişoara va avea un meci important de campionat, duminică, 29 martie, urmând să întâlnească echipa Design Construct Braşov.

Echipa câştigătoare va trece în următoarea etapă din Campionatul României.
Braşovul este o formaţie puternică şi serioasă, avându-l ca antrenor pe spaniolul Faustino Perez Moreno Gomez, catalogat în primii zece antrenori de futsal din lume.

Braşovul mai are şi trei jucători din Spania, trei de la Naţionala Moldovei şi patru jucători de la Naţionala României de Tineret.

Ultima etapă de campionat se va juca la Sfântul Gheorghe, cu Spicom Sf. Gheorghe, în 6-7 aprilie. În această deplasare se va merge cu un lot restrâns, meciul este văzut ca fiind unul uşor, iar preşedintele echipei nu-şi face probleme în legătură cu acestă partidă. Finala Campionatului României se va disputa în 12 iunie, iar finala Cupei României se va juca pe 14 iunie.

În ultimele două meciuri, futsal Poli Timişoara a pierdut cu 3-4 cu întâlnirea cu Focşani, iar la Piatra Neamţ a făcut egal, 3-3, meci pe care elevii lui Costel Bursuc consideră că ar fi putut să-l câştige dacă ar fi fost puţin mai concentraţi.
Liana DACILESCU

Comentarii

comentarii