Acasă Actualitate Medalii de aur, argint și bronz pentru sportivii timișoreni la Cupa ”Gyuri...

Medalii de aur, argint și bronz pentru sportivii timișoreni la Cupa ”Gyuri Mazsa” de Taekwondo-Itf, de la Cluj Napoca

DISTRIBUIȚI

În weekendul trecut, la Cluj-Napoca, a avut loc competiția de Taekwon-do Itf, cupa „Gyuri Mazsa”, unul din promotorii Taekwondo-ului românesc, organizată de clubul Delta Cluj Napoca.

La startul acestui concurs s-au înscris aproximativ 285 de sportivi, de la 17 cluburi de profil din țară, printre care și 8 componenți ai delegației sportive din Timișoara.

Ei au fost însoțiți de antrenorul Leahu Victor prin cluburile Daisho Ki Dojo și ITF Dojang ambele din Timișoara. Sportivii au participat la două probe de foc, lupta individuală categoria juniori și Tull juniori (formă de lupta cu adversari imaginari/’kata”).

La finele competiției antrenorul Leahu Victor își exprimă cu mare satisfacție bucuria că raportat la ultima competiție de la Hațeg de luna trecută unde la final de concurs echipa s-a clasat pe loc 10-12, sportivii timișoreni își continuă evoluția ascendentă cu gândul la Cupa României din toamnă de la Baia Mare.

Pentru trei sportivi din lot a fost pentru prima oară când au participat la un asemenea eveniment, Tudor Palioca, Irina Alic și David Vâlcan.

Încărcați cu emoții și plini de speranțe ei și-au îndeplinit sarcinile conform cerințelor trecând prin focul noilor provocări și confruntându-se cu adversari mult mai experimentați decât ei.

“Unul din cei 3 juniori David, a reușit chiar să se autodepășească la proba de luptă individuala juniori și să obțină un loc 3 bine meritat pentru ca mai apoi Irina și Tudor să treacă cu brio prin cele două probe acolo unde emoțiile și stresul de competiție a fost de fapt adevăratul adversar și pentru care îi felicit și încurajează pe mai departe”, a spus Leahu Victor.

În dreptul celorlalți 5 sportivi rezultatele au fost pe măsură așteptărilor cu mențiunea că întotdeauna este loc de mai bine în privința rezultatelor.

“Felicitări și cuvinte de laudă bine meritate și fără rezerve pentru sportivii noștri  pentru că rezultatele foarte bune obținute  au făcut că la final de concurs juniorii să urce pe podiumul de premiere obținând locul 3 în clasamentul general pe cluburi, de unde se poate confirmă evoluția ascendentă despre care făceam referire puțin mai devreme”, este mesajul antrenorului Leahu Victor.

Așadar, rezultatele sunt următoarele:

David Vâlcan medalie de bronz la lupta individual

Angelescu Filippo -un argint spectaculos la Tull

Hațegan Larisa –  aur  la Tull și argint la lupta individual

Toderescu Ianis  – bronz la lupta individual și bronz la tull

Juravle David Vlad – aur la Tull și argint la luptă

”Barbatas Mladena o imensă bucurie în dreptul acesteia pentru aur la lupta individual, ținând cont de faptul că și-a dorit acest aur de foarte mult timp.

De asemenea doresc să-mi exprim toată admirația și răbdarea părinților care sânt foarte conștienți de beneficiile și valorile care însoțesc sportul în general, dar și pentru sprijinul de care au dat dovadă fără că aceștia să spună vreodată nu. Fără niciun clișeu, le mulțumesc și mă înclin!”, a adăugat Leahu Victor.

Comentarii

comentarii